O TVRTCI HIKVISION

Hikvision je vodeći svjetski pružatelj inovativnih sigurnosnih proizvoda i rješenja.
Sada Hikvision ima više od 34.000 zaposlenika, od čega su preko 16.000 inženjeri na području istraživanja i razvoja. Tvrtka godišnje ulaže 7 – 8% godišnjeg prihoda od prodaje u istraživanje i razvoj radi kontinuirane inovacije proizvoda. Hikvision je uspostavio cjelovit višerazinski sustav istraživanja i razvoja koji uključuje svaku operaciju od istraživanja do dizajna, razvoja, testiranja, tehničke podrške i usluge. Centri koji se nalaze u sjedištu u Hangzhouu, timovi za istraživanje i razvoj djeluju širom svijeta, uključujući centre za istraživanje i razvoj u Montrealu, Kanadi i Londonu u Velikoj Britaniji, kao i pet gradova u Kini.

Hikvision neprestano usavršava osnovne tehnologije kodiranja audio i video zapisa, obrada video slika i s njima povezano pohranjivanje podataka, kao i napredne tehnologije poput računalstva u oblaku, velikih podataka i dubokog učenja. Tijekom proteklih nekoliko godina, Hikvision je produbio svoje znanje i iskustvo u ispunjavanju potreba kupaca na različitim vertikalnim tržištima, uključujući javnu sigurnost, prijevoz, obrazovanje, zdravstvo, financijske institucije i energetiku, kao i inteligentne zgrade. U skladu s tim, tvrtka nudi profesionalna i prilagođena rješenja u skladu s različitim zahtjevima tržišta. Uz industriju video nadzora, Hikvision je proširio svoje poslovanje na pametnu tehnologiju kućnu automatiku, industrijsku automatizaciju i industriju automobilske elektronike – a sve se temelji na tehnologiji video inteligencije – kako bi istražili kanale za održavanje dugoročnog razvoja.

Hikvision je uspostavio jednu od najopsežnijih marketinških mreža u industriji, koja se sastoji od 44 podružnice u inozemstvu, kako bi se osigurali brzi odgovori na potrebe kupaca, korisnika i partnera. Hikvision proizvodi služe raznovrsnim vertikalnim tržištima koja pokrivaju više od 150 zemalja, kao što su Rekreacijski centar Philadelphia u SAD-u, projekt sigurnog grada u Seulu u Južnoj Koreji, luka Dun Laoghaire u Irskoj i Banka Indije.

Hikvision je izašao u javnost u svibnju 2010. godine i uvršten je u Odbor za mala i srednja poduzeća na Shenzhen Stock Exchange.

Ljudi su stavili svoje povjerenje u HikVision sustave, što je s tobom?