Archive for Term: ColorVu Kamere

COLORVU KAMERE

Hikvision ColorVu kamere su namijenjene za snimanje u boji čak i po potpunom mraku.

Sposobnost kamera za snimanjem detalja pri slabom osvijetljenju proizlazi iz dva specifična hardverska otkrića: naprednim objektivima i senzorima visoke osjetljivosti.

Za razliku od konvencionalnih objektiva, Color-Vu objektivi opremljeni su super-blendom koja doseže do F1.0, što omogućuje da više svjetla uđe u leću tako da se svjetlina slike može povećati.

Visoka osjetljivost ColorVu kamera namijenjena je aplikacijama za videonadzor gdje je slika u boji potrebna čak i u uvjetima ultra-slabog osvijetljenja. Testovi prikazuju da ColorVu kamere kontinuirano pružaju šarene, oštre slike sve do najniže razine osvijetljenja.

Kamere su opremljene sa dodatnim toplim svjetlom, tako da kada nema izvora svjetlosti – čak niti odsjaja od zvijezda ili uličnog osvjetljenja – kamere jamče šarenu sliku. Ova značajka osigurava ekološki prihvatljivo, meko, toplo osvjetljenje, smanjujući bilo kakvu oštru promjenu boje osvijetljenog objekta.

Kao rezultat toga, Hikvision ColorVu kamere pružaju svijetle slike u boji 24/7 u uvjetima slabog osvjetljenja. One se ističu u hvatanju živopisnih kromatskih slika u mnogim scenarijima primjene.

Provjerite našu ponudu Hikvision ColorVu kamera za videonadzor.

Prikazujemo 1–12 od 13 rezultata

Ljudi su stavili svoje povjerenje u HikVision sustave, što je s tobom?