Archive for Term: AX PRO bežični alarmni sustav

HIKVISION AX PRO BEŽIČNI ALARMNI SUSTAV

Dizajniran i proizveden od strane svjetskog lidera u videonadzoru i sigurnosti, Hikvision AX PRO bežični alarmni sustav je idealno rješenje kada je u pitanju izbor samostalnog alarmnog sustava! Ili kao dopuna postojećeg sigurnosnog sustava. Ovaj bežični alarmni sustav se sastoji od središnje jedinice i širokog spektra detektora i perifernih uređaja.

AX PRO je revolucionaran i po tehnologiji i po dizajnu!

Dizajn Hikvision AX PRO uređaja je vrlo jednostavan i moderan, prilagodljiv svakom tipu i uređenju prostora.

Gledajući s tehnološkog aspekta, AX PRO sadrži mnoštvo impresivnih značajki kao što su Tri-X i IVaaS tehnologija. Također, razlog zašto ga kupci vrlo rado biraju je potpuno upravljanje putem smartphone aplikacije i mogućnost dogradnje.

AX PRO bežični alarmni uređaji kompatibilni su sa Hikvision ili ONVIF IP kamerama te ih je iz tog razloga moguće integrirati sa postojećim sustavom videonadzora.

POSLOVNI I STAMBENI OBJEKTI

AX PRO raspolaže nizom aplikacija koje su prilagođene raznim namjenama i veličini štićenog objekta. Od stambenih domova, do malih i srednjih komercijalnih objekata.

Vrijeme je da preispitate što vaš dosadašnji sigurnosni sustav može učiniti za Vas!

Provjerite našu ponudu Hikvision AX PRO bežičnih alarmnih centrala, detektora pokreta, unutarnjih i vanjskih sirena, alarmnih kompleta i dodatne opreme. Ukoliko imate kakvih pitanja ili ste zainteresirani za uvođenje sustava kontrole pristupa i prolaza, slobodno nas kontaktirajte.

Prikazujemo 1–12 od 39 rezultata

Ljudi su stavili svoje povjerenje u HikVision sustave, što je s tobom?