Archive for Term: Alarmi

ALARMI

Svi kućni alarmi rade na istome principu osiguranja ulaznih točaka u kuću, kao što su vrata i prozori, kao i unutarnji prostor koji u sebi ima dragocjenosti poput umjetničkih zbirki, računala, novaca ili nakita. Bez obzira na veličinu Vašeg doma ili broja vrata i prozora koje želite zaštiti, jedina je stvarna razlika broj sigurnosnih komponenti razmještenih u cijelom domu i nadzor nad kontrolnom pločom.

Osnovna definicija bilo kojeg alarmnog sigurnosnog sustava nalazi se u njemu. To je doslovno sredstvo ili metoda kojom se nešto osigurava kroz sustav međusobnih komponenti i spojenih uređaja.

Ako pričamo o kućnom alarmnom sigurnosnom sustavu to su zapravo mreže zajedničko integriranih elektroničkih uređaja koji rade povezani zajedno s centralnom kontrolnom pločom za zaštitu od provalnika i drugih potencijalnih uljeza u kući.

Mnogobrojne studije su pokazale da objekti i domovi bez ugrađenog alarmnog sustava, u usporedbi s onima s profesionalno nadziranim sustavima, imaju tri puta veću vjerojatnost da će se u nju provaliti zbog provalnika koji su oportunistični po prirodi i uglavnom žele opljačkati što lakše ciljeve (objekte bez alarma).

Ljudi su stavili svoje povjerenje u HikVision sustave, što je s tobom?